Duurzaam adviesbureau

Bij Schonewille & Ter Harkel zijn we gespecialiseerd in hypotheken en verzekeringen. Daarnaast noemen we onszelf graag een duurzaam adviesbureau. Als adviesbureau kunnen wij je ook van dienst zijn als je duurzaam wilt wonen. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook advies geven als je energiebesparende maatregelen wilt nemen voor in je woning. Hier kun je al rekening mee houden wanneer je een hypotheek aanvraagt. Je kunt tot 6% van je woningwaarde extra lenen om energiebesparende maatregelen mee te nemen. De maximale hypotheek die je hiervoor kunt aanvragen is € 9000. Met dit bedrag kun je een hoop verschillende maatregelen nemen. Alleen welke maatregelen zijn in jouw geval het meest interessant? Wij voorzien je graag van deskundig advies.

Indien de woning die je op het oog hebt aan bepaalde eisen voldoet, kun je ook in aanmerking komen voor een zogenaamde groenhypotheek waarbij het rentepercentage lager ligt. Wij kunnen de verschillende hypotheken voor je beschrijven en vertellen we je graag wat in jouw geval de mogelijkheden zijn.

Duurzaam adviesbureau Groningen

Als duurzaam adviesbureau in Groningen denken wij graag met je mee als je jouw woning wilt verduurzamen. Als adviesbureau duurzaam kunnen we je bijvoorbeeld meer vertellen over het rendement op zonnepanelen. Je kunt ook voor alle overige duurzame maatregelen advies in Groningen aanvragen. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook informeren over warmtepompen en verschillende vormen van isolatie. We vertellen je graag alles over eventuele subsidies, leningen en het rendement. Het rendement dat je behaalt met duurzame maatregelen is van tal van verschillende factoren afhankelijk. Houd er rekening mee dat de terugverdientijd langer zal zijn als je maatregelen bekostigt met geleend geld. Toch kan dit soms een interessante optie zijn. Als duurzaam adviesbureau in Groningen gaan we graag voor je na welke maatregelen voor jou het meest interessant zijn.

Vraag jij je af welke energiebesparende maatregelen je het best kunt nemen? Of twijfel je hoe lang het duurt voordat je bijvoorbeeld je zonnepanelen hebt terugverdiend? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je van het beste advies en doen dat op basis van jouw persoonlijke situatie.

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen wordt vandaag de dag steeds interessanter. Om te beginnen moet een woning duurzaam zijn om interessant te blijven op de woningmarkt. Bovendien wordt er steeds meer aandacht besteed aan het milieu. Ook wil je uiteraard dat je vaste lasten zo laag mogelijk zijn. Er zijn dus verschillende redenen waarom duurzaam wonen zo interessant is. Omdat je energiekosten bespaart, zul je energiebesparende maatregelen vrijwel altijd ook weer terugverdienen. De vraag is alleen hoe lang dat duurt. Bovendien moet je ook voor jezelf nagaan of je op dit moment de mogelijkheid hebt om te investeren in duurzame maatregelen. Als duurzaam adviesbureau nemen we dit graag met je door, zodat je uiteindelijk in staat bent om een weloverwogen beslissing te maken.

Duurzaam wonen in Groningen

Duurzaam wonen is een onderwerp dat steeds belangrijker wordt. Ook duurzaam woningen in Groningen komt dus steeds vaker ter sprake. Woon jij in Groningen en wil je duurzaam wonen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met je door kunnen nemen. Wij kunnen bijvoorbeeld voor je nagaan of een verduurzamingshypotheek in jouw geval de moeite waard is. Bovendien kunnen we de verschillende hypotheekverstrekkers ook voor je met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat je straks niet te veel rente betaalt.

Wil jij graag meer weten over duurzaam wonen in Groningen? Bij Schonewille & Ter Harkel zijn we dagelijks bezig met hypotheken en hebben we ook veel ervaring met verduurzamingshypotheken. Als je contact met ons opneemt, dan gaan we graag zo snel mogelijk voor je aan de slag.

CONTACT

Benieuwd of we jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Je kunt ons ook rechtstreeks mailen op:
info@duurzaamfinancieren.nl