Hulp om straks duurzaam te kunnen wonen

Steeds vaker kiest men ervoor om duurzaam te wonen en dat is in onze ogen niet gek. Duurzaam wonen biedt namelijk een hoop voordelen. Zo denk je in de eerste plaats aan de toekomst van de aarde en aan die van je kleinkinderen. Kortom, je bent maatschappelijk verantwoord bezig en dat is nooit verkeerd. Echter zijn er nog een hoop andere voordelen wanneer je kiest voor duurzaam wonen. Onderstaand gaan wij jou hier meer over vertellen. Goed om te weten is dat het vrij lastig is om je woning energiezuinig te maken, dit kan gezien worden als een lastig en ingrijpend proces. Dit zorgt er weer voor dat veel mensen het laten zitten en dat is zonde, maar ook onnodig. Wanneer je de juiste hulp krijgt kom je er namelijk achter dat het een stuk makkelijk is dan je dacht. Mocht je op zoek zijn naar wat extra hulp, dan staan onze experts voor jou klaar! Wij kunnen jou helpen zodat jij straks ook duurzaam kunt gaan wonen.

Duurzaam wonen in Groningen

Duurzaam wonen in Groningen? Ook dan staan wij voor jou klaar. Mocht jij duurzaam willen gaan wonen in Groningen, maar kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op en wij helpen jou vervolgens verder. Zo kunnen wij bijvoorbeeld de besparingen voor je in kaart brengen. Welke verduurzamende aanpassingen zullen er gedaan moeten worden en voor welke besparingen zal dit zorgen? Wij berekenen dit voor jou. Dit is echter niet het enige dat wij voor jou kunnen doen. Zo kunnen wij jou bijvoorbeeld ook helpen met de financiering. We verwijzen je dan door naar de beste professionals zodat jij straks je energiebesparende maatregelen kunt financieren.

Om ervoor te zorgen dat je straks duurzaam kunt gaan wonen in Groningen zullen er bepaalde wijzigingen in je woning gedaan moeten worden. Om dit te kunnen realiseren schakelen wij een betrouwbare lokale installateur voor jou in. Deze zal vrijblijvend bij jou langskomen en een plan voor jou maken zodat jouw woning wordt verduurzaamd.

Je huidige woning verduurzamen?

Wil jij je huidige woning verduurzamen en een duurzaam hypotheek afsluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het verduurzamen van je woning is iets waar je zoals gezegd het beste een expert voor kunt inschakelen. In de bovenstaande alinea heb je al kunnen lezen waar wij jou allemaal bij kunnen helpen, echter is dit niet het enige. Zo brengen wij bijvoorbeeld ook voor jou in kaart of je recht hebt op subsidie. Doordat er verschillende verduurzamende aanpassingen worden gedaan is de kans namelijk groot dat dit het geval is, zo bespaar je weer op je kosten. Ook zullen wij voor jou in kaart of deze verduurzamende aanpassingen er ook voor zullen zorgen dat je recht hebt op belastingvoordelen. Zijn de werkzaamheden uiteindelijk uitgevoerd? Dan is het tijd voor de afhandeling! Wij nemen dan de administratieve zaken voor onze rekening. Denk hierbij aan de al eerder genoemde subsidies en belastingteruggave. Met behulp van al het bovenstaande zullen wij ervoor zorgen dat het verduurzamen van je woning helemaal in orde komt!

Aan het juiste adres voor groen hypotheekadvies

Zoals gezegd staan wij voor jou klaar wanneer je op zoek bent naar een partij voor groen hypotheekadvies. Bovenstaand hebben we je verteld wat de voordelen zijn en wij geven jou graag advies voor het afsluiten van een groene hypotheek. Mocht jij hier meer over willen weten, neem dan contact met ons op. Contact met ons opnemen voor informatie omtrent jouw groen hypotheekadvies gaat erg gemakkelijk via onze website. Hier kan je het contactformulier invullen, ook heb je de mogelijkheid om per mail contact met ons op te nemen. Wij zullen er vervolgens voor zorgen dat wij binnen een werkdag contact met je opnemen om je op deze manier zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Mocht je een bezoek willen brengen aan een van onze vestigingen, dan is het goed om te weten dat wij van maandag tot en met vrijdag geopend zijn van 8.30 uur tot en met 17:30 uur. Wij hebben vestigingen twee vestigingen in Groningen en een vestiging in Appingedam.

CONTACT

Benieuwd of we jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Je kunt ons ook rechtstreeks mailen op:
info@duurzaamfinancieren.nl