Duurzaamheidshypotheek

Duurzaamheidshypotheek

Ben je van plan om energiebesparende maatregelen te nemen? Dat is zeker geen onverstandige zet, want een duurzame woning kan je maandelijks veel geld besparen. Bovendien is een duurzame woning ook beter voor het milieu. Veel mensen besluiten om geen energiebesparende maatregelen te nemen, omdat ze dit te duur vinden. Dat is zonde, want je kunt ook een duurzaamheidshypotheek aanvragen om je woning duurzamer te maken. Uiteraard betaal je dan wel rente, maar in de meeste gevallen verdien je dit ook weer terug doordat je minder aan energiekosten betaalt. Belangrijk is wel om even goed na te gaan wat voor duurzaamheidshypotheek het best op jouw situatie aansluit. Hoe hoog het rendement zal zijn, is ook afhankelijk van de rente die je betaalt.

 

Wil jij graag meer weten over de duurzaamheidshypotheek of over eventuele subsidies waarvoor je in aanmerking kunt komen? Als specialist in duurzaamheidsadvies vertellen we je daar graag meer over! Voor advies op maat kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Duurzaamheidshypotheek Groningen

Overweeg je om een duurzaamheidshypotheek Groningen af te sluiten? Dan is het verstandig om eerst advies in te winnen. Het kan bijvoorbeeld per hypotheekverstrekker verschillen hoeveel je kunt lenen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je niet te veel rente betaalt. Onder aan de streep wil je namelijk geld kunnen besparen. Om die reden is het verstandig om na te gaan hoeveel je kunt besparen aan duurzame maatregelen en hoe hoog de kosten inclusief rente zijn. Als leek kan het lastig zijn om te bepalen wat je ongeveer zult besparen en om de bijbehorende berekeningen te maken. Als specialist in duurzaamheidsadvies is dat echter iets waar wij ons dagelijks mee bezighouden. Wij geven je graag advies op maat, zodat je weet waar je aan toe bent als je besluit om je woning te verduurzamen.

 

Het is tegenwoordig erg populair om energiebesparende maatregelen te nemen en dat is natuurlijk niet voor niets het geval. Het is echter ook prettig om exact te weten waar je aan toe bent. Bovendien zijn er tal van maatregelen om uit te kiezen en is het dus ook belangrijk om na te gaan met welke maatregelen je het meest kunt besparen. Laat je daarom informeren door onze specialisten. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuzes maakt bij het verduurzamen van je woning!

Advies over duurzaamheidshypotheek

Ben jij op zoek naar advies over duurzaamheidshypotheek? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Om te beginnen kunnen we samen met je meedenken over welke maatregelen goed bij jouw woning passen. Terwijl het bij oudere woning bijvoorbeeld verstandig is om te isoleren, zijn nieuwbouwwoningen vaak al erg goed geïsoleerd. In dat geval kan het bijvoorbeeld aantrekkelijk zijn om in zonnepanelen te investeren. We kunnen ook voor je berekenen wat voor rendement je kunt verwachten en welk kostenplaatje bij deze investering komt kijken. Op basis daarvan kunnen we berekenen wat voor duurzaamheidshypotheek het voordeligste is in jouw geval en wat de terugverdientijd zal zijn.

 

Wanneer je weinig verstand hebt van duurzame maatregelen, subsidies en hypotheken, is het altijd verstandig om eerst advies in te winnen. Het is aantrekkelijk om je woning zo snel mogelijk te verduurzamen, maar het is ook belangrijk dat je niet meer kosten maakt dan noodzakelijk. Wij geven je graag advies om dat te voorkomen. Zo weet je zeker dat de energiebesparende maatregelen je uiteindelijk ook meer opleveren dan ze zullen kosten.

Zonnepanelen hypotheek

Een duurzaamheidshypotheek kun je onder meer gebruiken om zonnepanelen mee te bekostigen. Een duurzaamheidshypotheek mag je alleen gebruiken om duurzame maatregelen mee te nemen. Wil je een zonnepanelen hypotheek? Dan ben je verplicht om na het afsluiten hypotheek zonnepanelen te plaatsen. Wij kunnen je precies vertellen waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een hypotheek en of het rendement in jouw geval de moeite waard is. We kunnen je alvast verklappen dat het vrijwel altijd een verstandige zet is om je woning te verduurzamen, zelfs wanneer je daarvoor geld moet lenen. Sluit je verduurzamingshypotheek af bij Duurzaam Financieren om maandelijks een hoop geld aan energiekosten te besparen. Wij zijn zelf geen hypotheekverstrekker, maar verwijzen je door naar een specialist.

 

Wil jij zo snel mogelijk advies over het afsluiten van een duurzaamheidshypotheek? Of vraag jij je af welke energiebesparende maatregelen goed bij jouw woning passen? Neem in dat geval contact met ons op, zodat onze specialisten je kunnen adviseren. Omdat je bij ons advies op maat krijgt, kom je echt te weten wat in jouw geval de beste optie is.

 

CONTACT

Benieuwd of we jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Je kunt ons ook rechtstreeks mailen op:
info@duurzaamfinancieren.nl