Duurzaamheidskorting

Duurzaamheidskorting

Heb je plannen om een energiezuinige woning te kopen en wil je een hypotheek afsluiten om dit te kunnen bekostigen? Dan is het goed om te weten dat je hoogstwaarschijnlijk een duurzaamheidskorting kunt krijgen. Er zijn vandaag de dag namelijk veel hypotheekverstrekkers die een zogenaamde groene hypotheek aanbieden. De rente die je over een dergelijke hypotheek betaalt ligt een stuk lager dan op een reguliere hypotheek. Omdat je minder aan energiekosten zal betalen, hebben geldverstrekkers ook vrij veel zekerheid dat je het geld terug kunt betalen. Voor een hypotheekverstrekker brengt een groen hypotheek dus minder risico met zich mee, waardoor ze je een duurzaamheidskorting kunnen geven.

 

Vraag jij je af wanneer je in aanmerking kunt komen voor een duurzaamheidskorting? Ben je benieuwd hoeveel je kunt besparen op energiebesparende maatregelen als je ook rekening houdt met de rente die je betaalt? Neem in dat geval contact met ons op, want onze specialisten helpen je graag verder. Wij kunnen je duurzaamheidsadvies op maat geven. Hoeveel je kunt lenen en hoeveel je kunt besparen is namelijk afhankelijk van je woning en van jouw persoonlijke situatie. Het is om die reden nooit onverstandig om je te laten informeren door een specialist.

Duurzaamheidskorting Groningen

De kans is groot dat je in aanmerking komt voor een duurzaamheidskorting Groningen. Er zijn verschillende hypotheekverstrekkers die met duurzaamheidskortingen werken. Het is belangrijk om goed na te gaan welke hypotheekverstrekker in jouw geval de voordeligste optie is. Bovendien wil je ook genoeg kunnen lenen om de woning mee te financieren en is het belangrijk dat je met de woning in kwestie ook in aanmerking komt voor een duurzaamheidskorting Groningen. Bij het afsluiten van een lening komt dus vrij veel kijken. Indien je geen verstand hebt van hypotheken, is het absoluut aan te raden om eerst advies in te winnen.

 

Het is ook een optie om geld te lenen om energiebesparende maatregelen door te voeren in je huidige woning. Houd er rekening mee dat het rendement op je investering iets lager zal liggen wanneer je een lening afsluit. Je betaalt immers ook rente over je lening. Dat neemt niet weg dat energiebesparende maatregelen vaak een uitstekende manier blijven om geld te besparen. Wél is het belangrijk om ook een berekening te maken, zodat je weet wat je kunt verwachten. Als leek kan het lastig zijn om een berekening te maken en is de kans groot dat je een rekenfout maakt of bepaalde zaken vergeet. We raden je daarom aan om advies in te winnen voordat je besluit om gebruik te maken van een duurzaamheidskorting. Onze specialisten kunnen je compleet ontzorgen wanneer je besluit om duurzame maatregelen te nemen.

Advies over duurzaamheidskorting

Wil je geld besparen op je hypotheek? Win dan advies in over de duurzaamheidskorting. Mogelijk kom ook jij in aanmerking voor korting op je hypotheekrente door duurzaamheidskorting. Heb jij een energiezuinige woning en sluit je daarvoor een lening af? Dan kan je in aanmerking komen voor korting op je duurzaamheidslening. Wij vertellen je graag waar je precies aan moet voldoen voor deze korting en wat de verschillen tussen diverse geldverstrekkers zijn. Als specialist in duurzaamheidsadvies weten wij precies welke duurzame maatregelen voor jou interessant kunnen zijn en hoe jij zo voordelig mogelijk uit zal zijn.

 

Een duurzaamheidslening kan zeer interessant zijn, maar het is uiteraard niet verstandig om zomaar een lening af te sluiten. Overleg dus altijd eerst met een expert voordat je besluit om een lening aan te vragen. Wij kunnen jouw situatie beoordelen en zullen je op basis daarvan adviseren. We kunnen aan de hand van rekenvoorbeelden laten zien hoeveel je ongeveer kunt besparen. Zo kun je na een gesprek met onze specialisten een weloverwogen besluit nemen.

Advies over duurzaamheidshypotheek

Voor advies duurzaamheidshypotheek ben je bij ons absoluut aan het juiste adres. Onze dienstverlening is echter veel breder dan dat. Wil jij je woning verduurzamen, maar weet je niet zo goed welke maatregelen je het beste kunt nemen? In dat geval kunnen we je ook daarover adviseren. Als specialist in duurzaamheidsadvies zijn wij niet alleen bekend met de verschillende maatregelen, maar ook met de bijbehorende kosten, eventuele subsidies en met de duurzame hypotheek. Daardoor zijn we in staat om je compleet te ontzorgen indien je van plan bent om in energiebesparende maatregelen te investeren.

 

Wil jij het liefst zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent als je besluit om een energiezuinige woning te kopen of om geld te lenen voor energiebesparende maatregelen? Neem vrijblijvend contact op voor advies over je duurzaamheidshypotheek. Wij laten je graag zien welk rendement je kunt verwachten, hoeveel je kunt lenen en hoeveel rente je zult moeten betalen. Uiteraard bepaal je zelf wat je uiteindelijk met ons advies doet.

CONTACT

Benieuwd of we jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Je kunt ons ook rechtstreeks mailen op:
info@duurzaamfinancieren.nl