Een duurzame hypotheek afsluiten

Denk jij erover na om een duurzame hypotheek af te sluiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jou namelijk helpen op het moment dat jij duurzaam wilt gaan wonen. Het afsluiten van een duurzame hypotheek biedt een hoop voordelen. Zo ben je bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoord bezig, je denkt namelijk aan het milieu. Logisch, het zou natuurlijk fijn zijn wanneer je kleinkinderen en de kinderen daarvan ook nog van deze prachtige aarde kunnen genieten. Echter is dit niet de enige reden waarom steeds meer mensen kiezen voor het afsluiten van een duurzame hypotheek. Er zijn namelijk nog een hoop andere voordelen. Feit is in ieder geval dat veel mensen het lastig vinden om hun woning energiezuinig te maken. Het wordt namelijk gezien als een proces dat zowel lastig als ingrijpend is. Mocht jij je woning ook willen verduurzamen, maar weet je niet waar je moet beginnen en heb je hier hulp bij nodig? Dan staan wij voor jou klaar om je verder te helpen. Onderstaand lees je hoe wij dit doen!

Een duurzame hypotheek in Groningen

Wil jij een duurzaam wonen in Groningen afsluiten en weet jij niet goed hoe je dit moet doen? Dan staan wij voor je klaar! Het afsluiten van een duurzame hypotheek in Groningen houdt in dat je een deel van je budget investeert in het verduurzamen van je woning. Maar wat moet je nou eigenlijk doen om je woning te verduurzamen en welke voordelen gaan hiermee gepaard? Wij leggen dit graag aan je uit, want een duurzame hypotheek in Groningen afsluiten zorgt namelijk ook voor financiële voordelen naast dat het goed is voor het milieu. Mocht jij benieuwd zijn naar voor welke besparingen dit zal zorgen, dan brengen wij dit graag voor jou in kaart.

Ook kunnen wij voor jou in kaart brengen welke verduurzamende aanpassingen er gedaan zullen moeten worden en voor welke besparingen dit voor jou zal zorgen. Ook kunnen wij je helpen met de financiering voor als jij in Groningen een duurzame hypotheek wilt afsluiten. Wij verwijzen je namelijk door naar de beste financiële experts. Verder zullen wij een betrouwbare lokale installateur voor je inschakelen zodat er een plan voor het verduurzamen van je woning gerealiseerd kan worden.

Waarom je huis verduurzamen?

Je huis verduurzamen is vanuit meerdere opzichten een goed idee. Mocht je dit willen realiseren, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onszelf absoluut een expert noemen en wij staan voor je klaar op het moment dat jij bezig bent met het verduurzamen van je huis. In de vorige alinea hebben we je deels verteld hoe wij jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Echter is dit niet het enige waarmee wij jou kunnen helpen. Wij onderzoeken namelijk ook voor jou of je recht hebt op subsidie, de kans is groot dat je hier namelijk recht op hebt. Dit is het geval omdat er verschillende verduurzamende aanpassingen worden gedaan. Tevens onderzoeken wij voor jou of je recht hebt op belastingvoordelen. Na het uitvoeren van de werkzaamheden regelen wij de afhandeling voor jou. De administratieve zaken nemen wij voor onze rekening. Hieronder vallen ook de al eerder genoemde subsidie en het belastingvoordeel. Kortom, voor het verduurzamen van je huis staan wij voor je klaar!

Duurzaam hypotheekadvies

Voor hypotheekadvies op duurzaam niveau schakel je ons in. Je hebt zojuist kunnen lezen waar wij jou allemaal mee kunnen helpen. Feit is dat er een hoop voordelen zijn waar jij van zou kunnen profiteren, Het enige dat je hoeft te doen is ons inschakelen, wij regelen de rest. Mocht jij benieuwd zijn naar de mogelijkheden van duurzaam hypotheekadvies of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Contact met ons opnemen gaat erg gemakkelijk met behulp van onze website. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om het contactformulier in te vullen. Ook heb je de mogelijkheid om ons per e-mail te bereiken. Heb je contact met ons opgenomen? Dan zorgen wij ervoor dat je binnen een werkdag antwoord krijgt. Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. Kom je liever langs bij ons op locatie? Dan is het goed om te weten dat dit ook tot de mogelijkheden behoort. Wij hebben namelijk twee vestigingen in Groningen en een vestiging in Appingedam. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot en met 17:30.

CONTACT

Benieuwd of we jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Je kunt ons ook rechtstreeks mailen op:
info@duurzaamfinancieren.nl