Energiezuinig wonen

Steeds meer mensen wonen energiezuinig. Logisch, want energiezuinig wonen is om te beginnen beter voor je eigen portemonnee. Daarnaast heeft een energiezuinige woning nog een belangrijk voordeel: het is beter voor het milieu. Wanneer je in een energiezuinige woning leeft, zul je bijvoorbeeld minder hoeven te stoken om de woning warm te houden. Met een energiezuinige woning zul je dus minder hoge kosten maken, maar je hoeft je op deze manier ook niet schuldig te voelen over het milieu. Er zijn tal van verschillende manieren om je woning zuiniger te maken. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je huis beter te isoleren of om een warmtepomp te laten installeren. Energiezuiniger wonen klinkt zeer aantrekkelijk, maar de aanpassingen aan je woningen vragen vaak ook om een flinke investering. Heb jij vragen over de financiering hiervan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je onder meer advies geven over een groene hypotheek en over eventuele subsidies waarvoor je in aanmerking komt.

Wil je energiezuinig wonen? Neem in dat geval contact met ons op. Wij kunnen je advies geven, zodat je zeker weet dat je een goed rendement behaald op je investering. We kunnen je onder meer advies geven over de isolatie van je woning, maar ook over tal van andere duurzame maatregelen. Wil jij ook een minder hoge energierekening? Dan is het zeker geen slecht idee om eens na te gaan welke energiebesparende maatregelen jou het meeste geld kunnen besparen.

Huis isoleren financiering

Hoe zit het met huis isoleren financiering? Om te beginnen is het goed om te weten dat je in veel gevallen in aanmerking komt voor een subsidie als je het huis wilt isoleren. Om voor een huis isoleren subsidie in aanmerking te komen, moet je twee energiebesparende maatregelen nemen. Zo kun je bijvoorbeeld een spouwmuurisolatie combineren met het plaatsen van isolerend glas. De subsidie waarvoor je in aanmerking komt wanneer je twee energiebesparende maatregelen neemt, heet de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Deze huis isoleren subsidie zal nog tot 2030 doorlopen. Wil je voor deze subsidie in aanmerking komen, dan moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moeten de aanpassingen aan je woning bijvoorbeeld door professionals aangebracht worden.

Krijg je graag hulp bij financiering huis isoleren? Dan vertellen we je graag meer over de subsidies waarvoor je mogelijk in aanmerking komt. Daarnaast kunnen we je ook advies geven over een zogenaamde groene hypotheek. Daarmee kun je extra geld lenen voor energiebesparende maatregelen aan je woning.

Aan het juiste adres voor groen hypotheekadvies!

Wil je energiezuinig wonen? In dat geval is het ook een optie om voor een groen hypotheek te kiezen. Zo kun je (extra) geld lenen om je woning mee te verduurzamen. Voor groen hypotheekadvies ben je bij ons dus absoluut aan het juiste adres. Er zijn diverse hypotheekverstrekkers waarbij je een groen hypotheek kunt aanvragen. Deze hypotheek mag alleen gebruikt worden voor energiebesparende maatregelen. Houd er rekening mee dat je ook rente betaalt over het geld dat je leent. Om die reden zal het rendement op de energiebesparende maatregelen iets lager liggen. Wij geven je advies groen hypotheek, zodat je een goed beeld hebt van wat het rendement ongeveer zal zijn. Uiteraard denken we ook met je mee om te bepalen welke hypotheekverstrekker de beste keuze is.

Wanneer je energiezuinig wilt wonen, lijkt het aantrekkelijk om zo snel mogelijk een groen hypotheek aan te vragen. Dit kan ook een zeer verstandige zet zijn, maar verdiep je wel eerst in de mogelijkheden. Het is belangrijk om na te gaan hoeveel je moet bijlenen en welke hypotheekverstrekker in jouw geval het voordeligste is. Dat is iets wat wij graag voor je nagaan.

Groene hypotheek Groningen

Wil jij een groene hypotheek in Groningen aanvragen? Het verduurzamen van je woning is een goede investering. Verstandig is wel om eerst advies in te winnen voordat je besluit om een groene hypotheek in Groningen aan te vragen. Voor duurzaamheidsadvies ben je bij Duurzaam Financieren aan het juiste adres. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de subsidies en de mogelijkheden rondom groen hypotheken. Wij kunnen je een beter beeld geven van het rendement dat je kunt verwachten. Bovendien kunnen we de verschillende hypotheekaanbieders voor je vergelijken. Zo kunnen wij je duurzaamheidsadvies op maat verstrekken, waardoor je de juiste beslissing kunt nemen.

Wil jij zo snel mogelijk meer weten over energiezuinig wonen en met name de wijze waarop je dit kunt financieren? Neem dan contact met ons op, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen adviseren.

CONTACT

Benieuwd of we jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Je kunt ons ook rechtstreeks mailen op:
info@duurzaamfinancieren.nl