Een groene hypotheek afsluiten

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat steeds meer mensen kiezen voor een groene hypotheek. Wanneer je kiest voor een groene hypotheek, dan kan je namelijk geld besparen op je maandlasten. Een ander woord voor groene hypotheek is duurzame hypotheek en hierbij worden mensen die een woning willen kopen gestimuleerd om energiebesparende maatregelen te treffen. Ook kan men ervoor kiezen om een hypotheek af te sluiten voor hun huidige woning, om deze zo ook te verduurzamen. Goed om te weten is dat er hypotheekverstrekkers zijn die korting op de rente geven op het moment dat jij een groene hypotheek afsluit. Het afsluiten van een duurzaam hypotheek wordt echter als lastig gezien en dit zorgt er weer voor dat veel mensen het er maar bij laten zitten. Dit is zonde, want een groene hypotheek biedt nou eenmaal een hoop voordelen. Mocht jij voor deze hypotheek willen kiezen en heb je hier wat hulp bij nodig? Dan staan wij graag voor jou klaar. Wij kunnen jou namelijk helpen bij het afsluiten van deze hypotheek.

Een groene hypotheek in Groningen

Mocht jij je afvragen of het mogelijk is om een groene hypotheek in Groningen af te sluiten, dan kunnen wij hier een helder antwoord op geven. Dit behoort absoluut tot de mogelijkheden. Tenminste, wanneer je een goed plan hebt. Je zult immers wel aan moeten tonen hoe jij je woning wilt gaan verduurzamen en wij kunnen jou hier gelukkig bij helpen, want ook voor jou is er in Groningen een groene hypotheek te vinden. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de financiële voordelen duidelijk in kaart gebracht worden. Dit zal er weer voor zorgen dat jij straks precies weet wat je kunt verwachten. De verduurzamende aanpassingen brengen wij vervolgens voor jou in kaart en wij helpen jou met de financiering. Dit doen wij door jou door te verwijzen naar de beste financiële experts. Kortom, een groene hypotheek in Groningen afsluiten behoort tot de mogelijkheden en zorgt voor de nodige financiële voordelen. Tevens is het zeer goed voor het milieu wanneer jij ervoor zorgt om jouw woning te verduurzamen.

Geld lenen voor een verduurzamingshypotheek

Kies je voor een groene hypotheek, dan kies je als het ware voor geld lenen voor een verduurzamingshypotheek. Gelukkig helpen wij jou bij de verduurzamingshypotheek financiering en zorgen wij ervoor dat alles duidelijk wordt. Wij brengen in kaart hoe jouw woning duurzamer kunt worden en wij onderzoeken ook voor jou of er mogelijkheden zijn tot subsidies en of je recht hebt op belastingvoordeel. Zijn de werkzaamheden vervolgens uitgevoerd? Dan is het tijd voor de afhandeling en ook daar kunnen wij jou bij helpen. Zo helpen wij jou bij het regelen van het belastingvoordeel en de eventuele subsidies waar je recht op hebt. Kies je ervoor om dit door ons te laten regelen? Dan weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Keer op keer zorgen wij er namelijk voor dat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden. Wij hebben al veel tevreden klanten en dit is natuurlijk niet voor niets het geval, wij doen ons werk simpelweg erg goed.

Je huidige woning verduurzamen?

Het afsluiten van een groene hypotheek voor je huidige woning behoort ook tot de mogelijkheden. Wil jij je huidige woning verduurzamen, dan is dit absoluut een goed idee. Het verduurzamen van je woning zorgt zoals je bovenstaand al hebt kunnen lezen voor een hoop voordelen. Mocht jij je huidige woning willen verduurzamen en sluit je hier een hypotheek voor af, dan doe je dit dus puur om je huis duurzamer te maken. Van dit geld kan je bijvoorbeeld geen nieuwe keuken maken. Kortom, je zult echt je woning moeten gaan verduurzamen en wij helpen jou hier graag bij. Wij kunnen een plan voor je maken en jou van het beste advies voorzien. Mocht jij benieuwd zijn naar de mogelijkheden, dan is het natuurlijk mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot en met 17.30. Contact met ons opnemen gaat gemakkelijk met behulp van het contactformulier op onze website. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om per mail contact op te nemen. Wij staan in ieder geval graag voor je klaar!

CONTACT

Benieuwd of we jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Je kunt ons ook rechtstreeks mailen op:
info@duurzaamfinancieren.nl