Een verduurzamingshypotheek voor jou

Het afsluiten van een verduurzamingshypotheek is iets waar steeds meer mensen over nadenken. Een verduurzamingshypotheek biedt nou eenmaal veel voordelen. Echter is het energiezuinig maken van een woning iets dat als lastig en ingrijpend gezien wordt. Wanneer je hier niet de juiste hulp bij krijgt is de kans klein dat dit je lukt en dit zorgt er weer voor dat mensen in veel gevallen afhaken en dat is zonde. Mocht jij een verduurzamingshypotheek willen afsluiten en ben je op zoek naar hulp, dan staan wij graag klaar om jou te helpen. Onze experts kunnen er namelijk voor zorgen dat dit tot in de puntjes geregeld wordt. Aan de ene kant zal dit ervoor zorgen dat je een positieve bijdrage levert aan het milieu en aan de andere kant is dit goed voor je portemonnee. Onderstaand vertellen we je graag voor welke voordelen zo’n hypotheek allemaal zorgt. Wij vertellen je ook meteen waar wij jou allemaal bij kunnen helpen, zo heb je meteen een goed beeld van het totale proces.

Een verduurzamingshypotheek in Groningen

In Groningen een verduurzamingshypotheek afsluiten behoort natuurlijk net als in iedere andere stad tot de mogelijkheden. Wanneer jij een verduurzamingshypotheek in Groningen af wilt sluiten, dan staan wij graag voor je klaar. Op het moment dat je zo’n hypotheek afsluit, dan houdt dit in dat je ervoor zorgt dat een aanzienlijk deel van je budget wordt geïnvesteerd in het verduurzamen van de woning. In de vorige alinea hebben we je al verteld dat het verduurzamen van je woning voor financiële voordelen zorgt, in de volgende alinea gaan we je precies vertellen welke voordelen dit zijn. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat deze voordelen duidelijk voor jou in kaart gebracht worden. Zo weet jij straks precies wat je kunt verwachten. Tevens kunnen wij voor jou in kaart brengen welke verduurzamende aanpassingen er aan jouw woning gedaan moeten worden. Verder kunnen wij je helpen bij de financiering op het moment dat je een hypotheek af wilt sluiten. Wij verwijzen je namelijk graag door naar de beste financiële experts!

Kan ik een verduurzamingshypotheek krijgen?

Wanneer je duidelijk in kaart brengt hoe jij jouw woning duurzamer gaat maken heb je de mogelijkheid om een verduurzamingshypotheek te krijgen. Dit geld kun je van de bank krijgen om je woning energiebesparender te maken. Echter zal je zoals gezegd wel een goed plan moeten hebben en wij kunnen jou daar als expert zijnde erg goed bij helpen. Zo onderzoeken wij bijvoorbeeld ook of je recht hebt op subsidie en belastingvoordeel. De kans is namelijk erg groot dat dit het geval is. Nadat wij dit voor jou onderzocht hebben en de werkzaamheden zijn uitgevoerd is het tijd om de afhandeling voor jou te regelen. Zo nemen wij bijvoorbeeld de administratieve zaken voor onze rekening. Hierbij kun je onder andere denken aan het regelen van de subsidie en het belastingvoordeel. Laat je dit door ons regelen, dan weet je in ieder geval zeker dat dit goed gebeurd. Wij zullen er namelijk alles aan doen om zo goed mogelijk voor jou klaar te staan.

Financieren van duurzaam wonen

Het financieren van duurzaam wonen doe je dus door een hypotheek af te sluiten voor het financieren van het verduurzamen. Dit is iets dat je kunt doen wanneer je je huidige woning wilt verduurzamen, echter kan je natuurlijk ook zo’n hypotheek afsluiten wanneer je een huis wilt kopen. Een deel van de hypotheek die je dan krijgt is er dan dus om je woning duurzamer te maken en om deze investering er na verloop van tijd uit te halen. Mocht jij willen weten of jij duurzaam wonen kunt laten financieren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan staan wij graag voor jou klaar! Wij hebben meerdere vestigingen en wij zijn van 08.30 tot en met 17.30 geopend. Mocht je contact met ons op willen nemen, dan zorgen wij er altijd voor dat wij binnen 1 werkdag reageren. Contact opnemen gaat overigens erg gemakkelijk via het contactformulier op onze website. Ook heb je de mogelijkheid om per mail contact met ons op te nemen.

CONTACT

Benieuwd of we jou kunnen helpen bij het verduurzamen van je woning? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Je kunt ons ook rechtstreeks mailen op:
info@duurzaamfinancieren.nl